Αρχική Επικοινωνία Περιεχόμενα
 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ
ΑΚΟΗ
ΠΕΡΙ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
ΣΥΣΚΕΥΕΣ-ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΟΗΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
 
 
Αστυδάμαντος 5
Παγκράτι
(Πλατεία Μεσολογγίου)
Αθήνα ΤΚ - 116 34
Τηλ. 210 72 47 400
 
 
» Αρχική » Υπηρεσίες
Υπηρεσίες
Υπηρεσίες
 
Εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες που σας προσφέρει η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗανεξάρτητα από τον βαθμό βαρηκοΐας που σας ταλαιπωρεί, ή και αν ήδη έχετε προμηθευτεί το ακουστικό σας.

Δωρεάν εκτίμηση της αποκατάστασης
Για κάθε περίπτωση υπάρχει και διαφορετική λύση. Επισκεφθείτε το Ακουστικό Κέντρο Παγκρατίου ή Ζωγράφου για να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να αποκτήσετε ξανά την ακοή σας χωρίς προβλήματα και να σας καθοδηγήσουμε για όλες τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσετε βήμα-βήμα.

Δωρεάν εξυπηρέτηση κατ' οίκον
Για την τους πάσχοντες με κινητικά προβλήματα που ενδιαφέρονται για εφαρμογή ακουστικού βαρηκοΐας, μπορείτε με ένα τηλεφώνημα να κλείσετε ραντεβού στον χώρο σας για κάθε πληροφορία αλλά και λύση σε θέματα που αφορούν την βαρηκοΐα γενικότερα και την δική σας περίπτωση ειδικότερα.

Δωρεάν Σέρβις και 2ετή Εγγύηση Ποιότητας.
Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει δωρεάν περιοδικό έλεγχο (service) καθ' όλη την διάρκεια της ζωής των Ακουστικών βαρηκοΐας που προμηθεύει. Επίσης σας παρέχει για όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ.

Δωρεάν παρακολούθηση της εξέλιξης της Ακοής σας
Είμαστε Υπεύθυνοι στο να παρακολουθούμε την εξέλιξη της Ακοής σας και αν χρειαστεί θα προβούμε στην αναρίθμηση του Ακουστικού Βαρηκοΐας σας για να ανταποκρίνεται πλήρως στα νέα δεδομένα της ακουστικής σας ικανότητας.

Επισκευή και Τεχνικός Έλεγχος
Το Τεχνικό Τμήμα της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ αναλαμβάνει τον τεχνικό έλεγχο και τις επισκευές Ακουστικών Βαρηκοΐας από οποιονδήποτε κατασκευαστή και από κάθε εταιρία που αγοράσατε το ακουστικό σας.

Προγραμματισμός και Ρύθμιση Ακουστικών Βαρηκοΐας
Στην ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ είμαστε πρόθυμοι να ρυθμίσουμε ή να προγραμματίσουμε τα Ακουστικά Βαρηκοΐας ανεξαρτήτως κατασκευαστή και από όποια εταιρία από την οποία τα αγοράσατε.

Επικοινωνία
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για ενημέρωση στα τηλέφωνα:
Κέντρο Ακοής Παγκρατίου (210) 7247400
Copyright © 2007 Alfa Acoustics Ltd™ is a trademark of Alfa Acoustics. All Rights Reserved.