Αρχική Επικοινωνία Περιεχόμενα
 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ
ΑΚΟΗ
ΠΕΡΙ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
ΣΥΣΚΕΥΕΣ-ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΟΗΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
 
 
Αστυδάμαντος 5
Παγκράτι
(Πλατεία Μεσολογγίου)
Αθήνα ΤΚ - 116 34
Τηλ. 210 72 47 400
 
 
» Αρχική » Ακουστικά Βαρηκοΐας
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Ακουστικά Βαρηκοΐας
 
ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ
 
ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΔΩΚΑΝΑΛΙΚΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ (CIC)
Ένα ακουστικό που εφαρμόζεται εντός του ακουστικού πόρου και είναι μικροσκοπικό και απόλυτα αθέατο. Δεν έχει ρυθμιστή εντάσεως (volume control). Συνήθως είναι αυτόματο. Είναι ιδανικό για μέτριες έως μεσαίες απώλειες ακοής (20-65 dB). Τα ψηφιακά ακουστικά αυτού του τύπου έχουν 4-12 κανάλια και 3-6 προγράμματα που προσαρμόζονται στις ακουστικές ρυθμίσεις του πάσχοντος, σε συνδυασμό με τις συνθήκες ήχων του περιβάλλοντος. Σαν πηγή ενέργειας διαθέτουν πολύ μικρή μπαταρία (Νο 10) διαρκείας +/- 100 ωρών λειτουργίας.
 
ΕΝΔΩΤΙΑΙΟ ΜΙΚΡΟΚΑΝΑΛΙΚΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ (MC)
Ένα μικροσκοπικό ακουστικό που εφαρμόζεται εντός του ακουστικού πόρου και είναι σχεδόν αθέατο. Είναι αυτόματο, χωρίς ρυθμιστή εντάσεως (volume control). Είναι ιδανικό για μεσαίες έως σοβαρές ακουστικές απώλειες (20-70 dB), ειδικά για απότομες ακοολογικές απώλειες υψηλών συχνοτήτων (3000-6000 Hz). Ανάλογα την ποιότητα και τον κατασκευαστικό Οίκο, τα ακουστικά αυτά είναι πολλαπλών τεχνολογικών δυνατοτήτων. Ψηφιακά Προγραμματιζόμενα, ή αμιγώς Ψηφιακά, προσφέρουν την απόλυτη ικανοποίηση του πάσχοντος. Προσφέρεται με μπαταρία (Νο 10 ή 312) διαρκείας +/- 100 - 170 ωρών λειτουργίας.
 
ΕΝΔΩΤΙΑΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ITC POWER
Ένα ισχυρό ακουστικό που εφαρμόζεται εντός του ακουστικού πόρου και είναι ιδανικό για μεσαίες έως σοβαρές παθήσεις ακουστικής απώλειας (35-80 dB). Το ακουστικό αυτό έχει πολλαπλές ρυθμίσεις προγραμματισμού και εφαρμόζεται σε δύσκολες ακοολογικές διαμορφώσεις του ακουογράμματος. Έχει ρυθμιστή έντασης και ο πάσχων μπορεί να ρυθμίζει τις εκάστοτε συνθήκες θορύβων του περιβάλλοντος. Προσαρμόζεται άνετα σε κάθε μορφή ακουστικής απώλειας και προσφέρεται με μπαταρία Νο 312 διαρκείας +/- 170 ωρών λειτουργίας.
 
ΟΠΙΣΘΩΤΙΑΙΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ (ΒΤΕ)
Είναι ένα ακουστικό το στέλεχος του οποίου εφαρμόζεται πίσω από το αυτί και το εκμαγείο εντός του ακουστικού πόρου. Συνδέονται με ένα διαφανές σωληνάκι. Το ακουστικό αυτό έχει την απόλυτη ευκρίνεια ήχων και είναι ιδανικό για ήπιες έως πολύ σοβαρές ακουστικές απώλειες. Είναι το ισχυρότερο όλων των ακουστικών για παθήσεις που φτάνουν τα όρια κώφωσης. Έχει πολλαπλές λειτουργίες ρυθμίσεων και προγραμματίζεται άριστα στις ακουστικές ανάγκες του πάσχοντα. Τα ψηφιακά ακουστικά αυτών των μοντέλων, έχουν από 2 έως 12 κανάλια και έως 4 προγράμματα προσαρμογής των ήχων του περιβάλλοντος. Προσφέρονται με μπαταρίες Νο 312, Νο 13, και 675, διαρκείας από 170 - 480 ώρες λειτουργίας.
 
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Η περιγραφή των ακουστικών μοντέλων είναι γενικής φύσεως και περιγράφουν τα κύρια χαρακτηριστικά των ακουστικών που διατίθενται από την εταιρεία μας. Κάθε ακουστικό επιλέγεται κατόπιν μελέτης της ακοολογικής εξέτασης του ειδικού ιατρού ΩΡΛ που διέγνωσε την ακουστική απώλεια του πάσχοντος.

Όλα τα ακουστικά που προσφέρονται από την ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ έχουν πιστοποίηση ποιότητας CE E3/833/99 και εισάγονται από επιλεγμένους Οίκους (Γερμανία, Βρετανία, Ελβετία κλπ). Κριτήριο της επιλογής μας είναι η αξιοπιστία του ακουστικού και η ικανοποίηση από τους πελάτες μας. Δεν επιλέγουμε ακουστικά που παρουσιάζουν βλάβες και άλλα προβλήματα εντός ή εκτός εγγυήσεως.

Εμείς στην ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ είμαστε κοντά σας για να σας ενημερώσουμε για τις τεχνολογίες και τις λύσεις που παρέχουμε, με εμπιστοσύνη, εμπειρία και γνώσεις.
 
 
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
Την τεχνολογία ενός κομπιούτερ έχει ένας επεξεργαστής ευρωπαϊκής τεχνογνωσίας και κατασκευής που τοποθετήθηκε μέσα σε ένα ψηφιακό ακουστικό βαρηκοΐας. Ηλεκτρονικοί επιστήμονες και ερευνητές ήχων εργάζονταν χρόνια για να παρουσιάσουν την νέα ψηφιακή τεχνολογία, διοχετεύοντας στην αγορά μία συσκευή που οι ειδικοί την ανέμεναν τον επόμενο αιώνα.

Σχεδίασαν λοιπόν ένα μικροσκοπικό επεξεργαστή που συγκεντρώνει τις υπολογιστικές δυνατότητες ενός Pentium. Ο επεξεργαστής κατασκευάστηκε στην Ευρώπη, αλλά για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτεται ο κατασκευαστής, αφού το νέο επίτευγμα αλλάζει καθοριστικά το καθεστώς στην αγορά των ακουστικών βαρηκοΐας που απευθύνεται σε 500 εκατ. ανθρώπους. Ο επεξεργαστής πραγματοποιεί 40 εκατ. υπολογισμούς το δευτερόλεπτο, ενώ το ακουστικό ζυγίζει μόλις 1,5 γραμμάρια, συμπεριλαμβανομένης και της μπαταρίας. Τα ηχητικά σήματα καταγράφονται και αναλύονται ένα εκατομμύριο φορές πριν περάσουν στον ψηφιακό επεξεργαστή ήχου.

Όπως εξηγεί ο υπεύθυνος Ακοοπροθετιστής κ. Στάμος Αργυρόπαις, η είσοδος της ψηφιακής τεχνολογίας στα ακουστικά βαρηκοΐας σημαίνει ότι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής θα έχουν την εμπειρία πολύ περισσότερων ήχων ακόμα και σε περιβάλλον με έντονους θορύβους. Παράλληλα, κατά τον κ. Αργυρόπαις, οι δυνατότητες του ψηφιακού επεξεργαστή επιτρέπουν την καλύτερη δυνατή αναγνώριση ομιλίας και επιτρέπει στο χρήστη να κατανοήσει ομιλία χωρίς παραμόρφωση και παράσιτα, ακόμα όταν υπάρχει υψηλή στάθμη θορύβου στο περιβάλλον. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα "έξυπνο", σχεδόν αόρατο ακουστικό, με ποιότητα ήχου ανάλογη του CD.
 
 
Copyright © 2007 Alfa Acoustics Ltd™ is a trademark of Alfa Acoustics. All Rights Reserved.