Αρχική Επικοινωνία Περιεχόμενα
 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ
ΑΚΟΗ
ΠΕΡΙ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
ΣΥΣΚΕΥΕΣ-ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΟΗΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
 
 
Αστυδάμαντος 5
Παγκράτι
(Πλατεία Μεσολογγίου)
Αθήνα ΤΚ - 116 34
Τηλ. 210 72 47 400
 
 
» Αρχική » Συσκευές-Βοηθήματα
Συσκευές-Βοηθήματα
Συσκευές-Βοηθήματα
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
MEMORY-PLUS 319ph Εργονομική τηλεφωνική συσκευή με μεγάλα πλήκτρα και μνήμες που δέχονται φωτογραφίες. Εξαιρετική επιλογή για ηλικιωμένα άτομα που πάσχουν από προβλήματα ακοής και μειωμένης όρασης. Η συσκευή διαθέτει δυνατό ήχο κουδουνίσματος, φωτεινή ένδειξη όταν σας καλούν και το πιο σπουδαίο, διαθέτει ενισχυτή στο ακουστικό για να ακούτε δυνατότερα την φωνή του συνομιλητή σας. Η συσκευή είναι επιτραπέζια, ενσύρματη και πανεύκολη στην χρήση.
Κοστίζει 90 € + έξοδα αποστολής.
 
HEAR-PLUS 313c Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσης και ψηφιακή οθόνη ένδειξης του αριθμού που καλείτε ή σας καλούν. Έχει ευμεγέθη πλήκτρα, δυνατό κουδούνισμα (+ 20dB) και φωτεινή ένδειξη όταν σας καλούν. Διαθέτει ενισχυτή ήχου και χροιάς στο ακουστικό για ακούτε δυνατότερα την φωνή του συνομιλητή σας. Έχει 32 μνήμες και είναι κομψή και εύχρηστη.
Κοστίζει 104 € + έξοδα αποστολής.
 
HEAR-PLUS 318w Ασύρματο τηλέφωνο ιδανικό για ηλικιωμένα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, ακοής και χειρισμού πολύπλοκων συσκευών. Μια συσκευή με φωτιζόμενα πλήκτρα όταν λειτουργεί και με φωτεινή ένδειξη όταν σας καλούν. Διαθέτει δυνατό κουδούνι με οπτική ένδειξη, μεγάλα πλήκτρα και έχει ενισχυτή της φωνής του συνομιλητή στο ακουστικό. Έχει μεγάλη ευδιάκριτη οθόνη, αναγνώριση κλήσης και πολύ εύκολο χειρισμό. Διαθέτει μνήμες και η best seller συσκευή της κατηγορίας.
Κοστίζει 150 € + έξοδα αποστολής.
 
Α200 / SET 50TV Ασύρματα ποιοτικά ακουστικά, ιδανικά για μεσαίες έως σοβαρές βαρηκοΐες. Τα ακουστικά αυτά είναι στερεοφωνικά με κρυστάλλινη χροιά ήχου και ενδείκνυνται για την τηλεόραση. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο θέατρο, στην εκκλησία ή σε διάφορες ομιλίες, γιατί έχουν αυτονομία 20 ωρών. Τιμή Α200 €205 και SET50TV €160
 
CL1 Δεν ακούτε το κουδούνισμα του τηλεφώνου σας; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά συνδέστε την συσκευή αυτή στην τηλεφωνική σας γραμμή και ακούστε την διαφορά. Έχει φωτεινή ένδειξη κλήσης και δυνατό ήχο κουδουνίσματος. Είναι ιδανικό για μεσαίες έως σοβαρές απώλειες ακοής. Κοστίζει €69
 
WAKE 'N' SHAKE Ψηφιακό ρολόι με μεγάλα φωτεινά γράμματα. Έχει ξυπνητήρι με διαπεραστικό ήχο και έξτρα ειδική συσκευή δόνησης για να είστε σίγουροι πως θα ξυπνήσετε. Τιμή €88 (συσκευή δόνησης €30)
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ (210) 72.47.400
Copyright © 2007 Alfa Acoustics Ltd™ is a trademark of Alfa Acoustics. All Rights Reserved.